12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat s-a sinucis după ce a luat ostatici într-un magazin din Berlin

Un bărbat s-a sinucis după ce a luat ostatici într-un magazin din Berlin

Un bărbat s-a sinucis după ce a luat doi ostatici, o femeie şi un bărbat, într-un magazin din Berlin. Un alt bărbat înarmat a fost arestat de poliţişti la locul incidentului, conform Agerpres.

Marţi dimineaţă, forţele speciale au intrat în forţă într-un magazin din districtul Schöneberg din Berlin pentru a pune capăt unei luări de ostatici, a anunţat poliţia germană pe Twitter.

Autorul luării de ostatici s-a sinucis, iar persoana care fusese sechestrată timp de mai multe ore, un bărbat, nu a fost rănită.

Potrivit unui fotoreporter al DPA, o femeie fusese deja salvată ”din zona de pericol”. Ea era rănită uşor.

”Pot confirma că operaţiunea s-a încheiat”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei berlineze marţi în zori. Forţele speciale au intrat în magazinul respectiv la scurt timp după ora locală 02.30 (00.30 GMT).

Un posibil complice la luarea de ostatici

Magazinul unde s-a petrecut acest incident se află în apropiere de piaţa Wittenberg, o zonă comercială. Poliţia a izolat zona timp de mai multe ore.

În afară de forţele speciale, la locul incidentului s-au deplasat ambulanţe şi echipe de paramedici. La scurt timp după sosirea lor, poliţia a arestat un alt bărbat. În prezent, poliţia verifică dacă acesta este complice al autorului luării de ostatici. Ambii bărbaţi erau înarmaţi.

În timpul operaţiunii, poliţia le-a cerut pe Twitter localnicilor să nu publice fotografii ale forţelor speciale şi operaţiunii de la locul incidentului, pentru a nu pune în pericol viaţa persoanelor implicate.

Citeşte şi: Un preot a murit după ce i s-a făcut rău la volan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS