13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateColoană de camioane pe şapte kilometri înainte de Nădlac II

Coloană de camioane pe şapte kilometri înainte de Nădlac II

Coloană de camioane pe şapte kilometri s-a format înainte de vama Nădlac II. Luni, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe autostradă, timpul de aşteptare pentru ieşirea din ţară era de cel puţin trei ore, în cazul traficului greu. La Vărşand se aşteaptă cel puţin patru ore şi jumătate.

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise patru artere de ieşire pentru camioane. Se aşteaptă cel puţin 180 de minute pentru formalităţile de ieşire din România.

„Trafic intens. Număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară”, informează aplicaţia, conform G4Media.ro.

Camioanele aşteaptă în coloană pe o distanţă de şapte kilometri

Reprezentanţii Poliţiei Autostrăzi au precizat, pentru Agerpres, că pe autostrada paneuropeană camioanele aşteaptă în coloană pe o distanţă de şapte kilometri înainte de frontieră. Automarfarele staţionează pe banda de urgenţă, iar echipaje de poliţie sunt mobilizate în zonă pentru a menţine traficul fluent.

La Vărşand, informează aplicaţia „Trafic online” a Poliţiei de Frontieră, se aşteaptă 270 de minute pentru formalităţile de ieşire din ţară. Asta în cazul autovehiculelor de mare tonaj, pentru care sunt deschise trei artere de control.

Sunt probleme doar la Nădlac II

La Nădlac I situaţia este mai bună, timpul de aşteptare fiind de 30 de minute. Pe sensul de intrare în România, sunt probleme doar la Nădlac II. Camioanele trebuie să aştepte cel puţin o oră.

Citeşte şi: Vreme instabilă şi intensificări ale vântului în toată ţara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS