16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrețuri mai mici la alimente de la 1 mai?

Prețuri mai mici la alimente de la 1 mai?

Alimente și lucruri necesare unui trai decent sunt acum de vânzare la niște sume foarte mari. Prin urmare, nu toată lumea și le poate permite, deși astfel de lucruri sunt esențiale pentru un trai decent, conform infofinanciar.ro

Laptele, făina, ouăle și uleiul sunt unele dintre cele mai scumpe alimente de bază. Guvernul a depus eforturi pentru a reduce prețurile până la un punct în care oamenii să și le poată permite. În cele din urmă, s-a ajuns la un acord care are rolul de a ușura viața cetățenilor și de a duce la un trai mai bun, în care alimentele principale de consum, nu au prețuri record. 

Se va ieftini laptele

Laptele se va ieftini
Laptele se va ieftini

Începând cu 1 mai,  în toate magazinele din țară, acest aliment de bază va fi redus. Alimentul despre care se vorbește este laptele. El reprezintă o mare parte din dieta românilor și care a ajuns să atingă costuri record. În anumite magazine, prețul unei sticle de lapte este de chiar 10 lei. Astfel, prețul acestui produs va fi plafonat începând de luna viitoare. Românii vor plăti mai puțin atunci când cumpără lapte. Perioada de plafonare este limitată și va dura șase luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS