17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinori plecaţi noaptea la plimbare cu maşina de serviciu a unuia dintre părinţi

Minori plecaţi noaptea la plimbare cu maşina de serviciu a unuia dintre părinţi

Trei minori au plecat noaptea la plimbare cu maşina de serviciu aparţinând unuia dintre părinţi. Au fost opriţi în trafic de poliţie, după ce au fost urmăriţi pe un drum judeţean, scrie Agerpres.

Un băiat de 15 ani le-a propus prietenilor să meargă la o plimbare cu maşina de serviciu a tatălui său. El ştia locul în care părintele obişnuieşte să ţină cheile autoturismului. La un kilometru distanţă de casă, au fost văzuţi de un echipaj de poliţie, care i-a urmărit şi i-a oprit.

În noaptea de 19/20 aprilie, în jurul orei 00.10, poliţişti de la Secţia de poliţie rurală Smeeni au observat pe DJ 203I, pe direcţia de deplasare Gârbovi – Cotorca, un autoturism care, la vederea echipajului de poliţie, a virat brusc la stânga, pe un drum sătesc din comuna Glodeanu Siliştea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii şi au oprit-o pe DJ 102H, în Satu Nou. La volan era un băiat de 15 ani, iar în spate doi minori de 16, respectiv 13 ani.

Băiatul care conducea a spus că autoturismul este maşina de serviciu a tatălui său. Acesta nu ştia că băiatul plecase cu maşina de acasă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citeşte şi: Un copil fugit de acasă a mers 130 km cu bicicleta într-o zi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS