14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat declarat mort din cauza COVID, găsit viu după 2 ani

Bărbat declarat mort din cauza COVID, găsit viu după 2 ani

Un bărbat declarat mort din cauza COVID, a apărut acasă după 2 ani de când a fost declarat decedat și incinerat.

Kamlesh Patidar, de 35 de ani, a fost spitalizat în Vadodara din Gujarat, în timpul celui de-al doilea val de COVID, după ce a fost infectat în 2021.

În ciuda faptului că a primit îngrijiri medicale, Kamlesh a murit și a fost declarat decedat de medicul curant. Membrii familiei sale au primit cadavrul de la spital și au săvârșit ultimele ritualuri.

Membrii familiei au fost șocați, când sâmâbătă, Kamlesh a bătut la ușă în jurul orei 6 dimineața. „Acum, s-a întors acasă. Nu a dezvăluit nimic despre locul în care a stat”, a spus Mukesh Patidar, vărul lui Kamlesh.

Autoritățile districtului Dhar au lansat o anchetă și au spus că va fi clar după ce Kamlesh Patidar va da o declarație.

Incident similar

Într-un incident similar care a avut loc în 2020, un bărbat din Bengalul de Vest a fost declarat mort din cauza COVID. Membrii familiei sale au îndeplinit ultimele ritualuri. Acesta s-a întors acasă mai târziu. S-a descoperit că personalul spitalului a făcut o greșeală și a schimbat rapoartele medicale cu un alt pacient.

Departamentul de Sănătate de Stat a inițiat ulterior o anchetă în acest caz care au dus la confuzie, potrivit www.hindustantimes.com.

Citește și: Vâlcea: Coliziune între trei autoturisme în Berbești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS