29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomâncă moartă în Italia după ce a încurcat baia unei gelaterii cu magazia

Româncă moartă în Italia după ce a încurcat baia unei gelaterii cu magazia

O româncă de 62 de ani a murit pe loc după ce a căzut pe scările magaziei unui magazin de înghețată din Rimini. Femeia a încurcat baia cu depozitul, deşi acestea erau semnalitare corespunzător, iar holul în care dădeau ambele uşi era luminat, scrie Rotalianul.

Gelateria era aglomerată, iar cele două proprietare erau ocupate cu servirea clienților și nu au văzut-o pe femeia care intenționa să meargă la toaletă.

Aceasta, după ce a intrat în gelaterie, s-a dus direct la holul în care dădeau uşile băii şi magaziei. Ea a mers direct la magazie, a răsucit cheia aflată în broască, a deschis ușa și a intrat. Dar pentru că în magazie era întuneric, nu a văzut că urma o scară cu zece trepte, a căzut, s-a lovit la cap și a murit pe loc.

Moartă după ce a încurcat baia cu magazia

Nimeni nu a văzut incidentul. Când una dintre proprietare s-a dus în magazie, a rămas uimită când a văzut ușa deschisă. A aprins imediat lumina și a făcut descoperirea macabră.

Echipajul ambulanţei chemate nu a mai putut face nimic pentru româncă.

Reconstituirea făcută de poliţie a indicat ipoteza unei morți accidentale. Femeia ar fi confundat ușa magaziei cu cea a toaletei. Ancheta parchetului a scos la iveală nerespectarea unor măsuri de securitate în cadrul localului.

Patroanele gelateriei au fost condamnate cu suspendare pentru omor din culpă, recunoscându-le circumstanțele atenuante generice.

Judecătorul a mai stabilit o sancţiune pecuniară de 80.000 de euro pentru compania care se ocupa atunci de gestionarea gelateriei și o despăgubire de 250.000 de euro pentru soțului victimei.

Citeşte şi: Un fost deputat de Gorj, candidat la șefia ANRE

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS