17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMuncitor electrocutat, abandonat de patroni pe un câmp, în Italia

Muncitor electrocutat, abandonat de patroni pe un câmp, în Italia

Un muncitor accidentat la locul de muncă a fost abandonat de patroni pe un câmp. Omul, care muncea la negru, a suferit un șoc electric în timp ce lucra pe un șantier.

Șapte persoane au fost arestate în orașul italian Latina, după ce au încercat să ascundă moartea unui om la locul de muncă, pretinzând că suferea de probleme medicale. Trei dintre ele au ajuns în închisoare, iar patru sunt în arest la domiciliu, conform Fanpage.

Pe 23 iunie 2022, pe un câmp de lângă un șantier de construcții din Sonnino a fost găsit trupul unui muncitor inconștient. Transportat la spital, bărbatul s-a murit după luni de comă. Inițial, s-a crezut că suferea de vreo boală, dar presiunile din partea familiei au declanșat investigații suplimentare. 

Muncitorul electrocutat, abandonat pe câmp, să moară singur

Pentru a evita problemele cu munca la negru, patronii companiei l-ar fi lăsat pe câmp și ar fi plecat. Nimeni nu a sunat la numărul de urgenţă, iar bărbatul a rămas acolo, să moară singur, fără niciun ajutor.

În urma cercetărilor, oamenii legii susţin că muncitorul a murit din cauza unui șoc electric accidental suferit în timpul unor lucrări de turnare a betonului pentru construcția unei parcări.

Ancheta a scos la iveală că angajaţii care lucrau pe șantier nu aveau contracte de muncă. Lucrau la negru, nu aveau niciun fel de protecție și nu erau respectate măsurile de siguranță.

Citește și: Un tânăr băut și fără permis a furat un taxi de Paște

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS