17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer prins cu alcoolemie de șase ori mai mare decât limita legală

Șofer prins cu alcoolemie de șase ori mai mare decât limita legală

Un șofer a fost prins la volan pe o stradă din București deși avea o alcoolemie de șase ori mai mare decât limita legală, scrie Agerpres.

Acesta a fost oprit în trafic și testat cu aparatul alcooltest. Polițiștii i-au făcut imediat dosar penal și l-au dus la INML pentru recoltarea de probe.

În urma unei razii de amploare, oamenii legii au dat noaptea trecută zeci de amenzi în valoare de peste 62 de mii de lei.

Poliţiştii rutieri au aplicat 86 sancţiuni contravenţionale şi au constatat 21 infracţiuni la regimul circulaţiei în cadrul acţiunilor organizate în Capitală, în noaptea de 7 spre 8 şi 8 spre 9 aprilie, pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În cadrul activităţilor de control desfăşurate, poliţiştii rutieri au aplicat şase sancţiuni pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, opt pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permisul suspendat/anulat şi trei conform Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

De asemenea au fost reţinute 11 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constate şi 39 permise de conducere.

Citește și: Bărbat acuzat că a făcut sex cu o fată de 12 ani agățată pe Instagram

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS