22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInaugurarea Târgului de Paște din Craiova, amânată din cauza vremii

Inaugurarea Târgului de Paște din Craiova, amânată din cauza vremii

Inaugurarea Târgului de Paște, din Craiova, programată pentru 1 aprilie a fost amânată pentru mâine, din cauza ploilor. Anunțul a fost făcut de primarul Lia Olguța Vasilescu.

”Evenimentele care trebuiau să aibă loc astăzi, în Târgul de Paște, se reprogramează mâine, din cauza ploii. Căsuțele sunt deschise, dar celelalte activități sunt suspendate. Mulțumim de înțelegere și vă așteptăm mâine, cu drag”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe facebook.

Pe această temă a fost emis și un scurt comunicat de presă.

”Din cauza situației meteorologice din Craiova și a prognozei pentru următoarele ore, ne vedem nevoiți să amânăm evenimentele programate să aibă loc astăzi, la deschiderea Târgului de Paște din Parcul Nicolae Romanescu.
Astfel, spectacolul Operei Române Craiova, Alice în Țara Dansului, va avea loc duminică 2 aprilie, de la ora 18.00, la Teatrul de Vară, iar spectacolul Alice în Țara Minunilor, organizat de Casa de Cultură Traian Demetrescu, programat inițial pentru duminică de la ora 18, va avea loc imediat după finalizarea spectacolului Operei Române”, a menționat Marina Andronache, șef Serviciu Imagine din cadrul Primăriei Craiova.

Târgul se va desfășura pe toată durata lunii aprilie. Tema este ”Alice, în Țara Minunilor”. Pentru vizitarea târgului, Primăria pune la dispoziție și un autobuz supraetajat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS