16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectorul CFR Călători are rate lunare aproape duble față de salariu

Directorul CFR Călători are rate lunare aproape duble față de salariu

Directorul CFR Călători, Traian Preoteasa, nu are bani în conturi, dar plătește opt mii de euro rată pe lună pentru un credit de 330 de mii de euro. Cu această sumă ar fi cumpărat un apartament, dar nicio achiziție atât de scumpă nu apare în declarația de avere.

Traian Preoteasa a fost contactat de jurnaliștii Realitatea Plus pe marginea acestui subiect, dar nu a răspuns până în acest moment. 

Ministrul Transporturilor i-a în calcul să îl revoce pe Traian Preoteasa de la conducerea CFR Călători, după ultimele accidente feroviare care au avut loc.

Ce venituri ar avea

Preoteasa a completat o declarație de avere controversată anul trecut, potrivit jurnaliștilor de la Newsweek. El are venituri de doar 4.700 de euro și plătește o rată de peste opt mii de euro pentru achiziția unui apartament.

Șeful CFR călători este și un om cu dare de mână. Acesta a împrumutat trei prieteni cu 90 de mii de euro. Și deși a lucrat mereu la Căile Ferate Române a reuși să cumpere două apartamente în București cu o suprafață de peste 70 de metri pătrați fiecare și a construit o casă de peste 200 de metri pătrați în Capitală.

Preoteasa are și bijuterii în valoare de 20 de mii de euro. El a reușit să facă aceste achiziții în anul 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS