10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFrații Tate fac şi Paştele în arest

Frații Tate fac şi Paştele în arest

Frații Tristan și Andrew Tate vor face şi Pastele în arest, unde rămân după decizia definitivă de miercuri a judecătorilor Tribunalului București, care le-au respins contestațiile, scrie G4media.

Cei doi britanici au fost arestaţi preventiv pe 30 decembrie, pentru 30 de zile inițial, iar arestul a fost ulterior prelungit.

Procurorii DIICOT au cerut arestarea lui Andrew și Tristan Tate, după ce mascații au descins acasă la aceştia. Aceștia au fost reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar acasă la ei au fost găsite ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol.

Ei aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin16 camere care monitorizau totul în casa situată dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia.

Fraţii Tate, în arest pentru racolarea şi exploatarea unor tinere

Procurorii le-au confiscat fraţilor Tate 11 dintre mașinile de lux pe care le dețin.

În același dosar au fost reținute și două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi.

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special Onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și criptomonede.

Dosarul a început în aprilie anul trecut, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Citeşte şi: A vrut să treacă prin vamă cu pastă de aur ascunsă în anus

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS