16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA vrut să jefuiască o sală de jocuri cu toporul, dar a fost pus pe fugă

A vrut să jefuiască o sală de jocuri cu toporul, dar a fost pus pe fugă

Un bărbat mascat a vrut să jefuiască o sală de jocuri din cartierul Grigorescu din Cluj. El l-a ameninţat cu un topor pe un agentul de pază al sălii. Acesta s-a ferit de atacul bărbatului şi apoi l-a pus pe fugă, conform Știri de Cluj.

”Pe 24 martie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, de 35 de ani, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 3.30, în timp ce își desfășura activitatea într-un local de pe strada Fântânele, o persoană necunoscută, mascată, ar fi pătruns în interior, având în mână un obiect contondent, iar prin amenințări i-ar fi solicitat bani.

Paznicul ar fi încercat să-l imobilizeze, dar bărbatul mascat a reușit să fugă de la fața locului, fără a-i provoca leziuni și fără a sustrage bunuri.

În cauză sunt efectuate activități investigative sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului și dispunerii măsurilor legale”, conform IPJ Cluj.

Un atac similar a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, în Neamț, unde un bărbat a intrat în incinta unei săli de jocuri înarmat cu o sabie. Angajații de la pază au chemat poliția, iar tânărul a fost reținut și condus la sediul poliției din Târgu Neamț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS