24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Bărbat reţinut după ce a agresat un poliţist

Dolj: Bărbat reţinut după ce a agresat un poliţist

Un bărbat de 40 de ani, din comuna doljeană Malu Mare, a fost reţinut după ce l-a bătut pe unul dintre poliţiştii care au intervenit la conflictul dintre acesta şi fratele său, în vârstă de 42 de ani. Oamenii legii au folosit armamentul din dotare.

Bărbatul de 40 de ani, pe fondul unor dioscuții contradictorii, l-ar fi agresat fizic pe fratele său de 42 de ani, iar cu un obiect dur ar fi aplicat mai multe lovituri autoturismului acestuia din urmă, potrivit IPJ Dolj.

La vederea oamenilor legii, bărbatul de 40 de ani a continuat să se manifeste agresiv, și, deși a fost somat în repetate rânduri să se calmeze, unul dintre polițiști a folosit împotriva acestuia spray-ul iritant lacrimogen.

Bărbatul l-a prins pe unul dintre polițiști de gât

Și în aceste condiții bărbatul a continuat actele de violență, prinzându-l pe unul dintre polițiști de gât în încercarea de a-l agresa fizic, moment în care cel de-al doilea polițist a folosit armamentul din dotare, fiind executat un foc de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime omenești.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri. Ulterior, el a fost reţinut.

„În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus reținerea bărbatului de 40 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a precizat IPJ Dolj.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS