11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopil mușcat de câinele unei vecine, pe o stradă din București

Copil mușcat de câinele unei vecine, pe o stradă din București

Un copil, de nouă ani, a fost muşcat, vineri, de câinele unei vecine, pe o stradă din Sectorul 1, fiind transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu“. Medicii au constatat că are mai multe muşcături la nivelul capului, trunchiului şi membrelor. Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările producerii incidentului, conform News.ro.

”La data de 24 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în timp ce un minor, însoţit de o persoană, se deplasa pe o stradă, din Sectorul 1, ar fi fost atacat de un câine. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că verificările sunt continuate în vederea stabilirii condiţiilor în care a avut loc evenimentul.

”Băiatul, în vârstă de nouă ani, a suferit mai multe muşcături de câine la nivelul capului – scalp, trunchiului şi membrelor”, au precizat reprezentanţii Spitalului „Grigore Alexandrescu“.

Aceştia au menţionat că victima nu are muşcături la nivelul feţei.

”Muşcăturile au fost produse de un câine de curte al unei vecine. Copilul este în stare stabilă. Va rămâne internat pentru tratament în Secţia Chirurgie plastică”, au mai precizat reprezentanţii unităţii medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS