16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescentă mituită cu un telefon ca să facă sex cu un bărbat însurat

Adolescentă mituită cu un telefon ca să facă sex cu un bărbat însurat

Un bărbat din județul Satu Mare a fost trimis, zilele trecute, în judecată pentru că i-ar fi propus unei adolescente de 15 ani să întrețină relații sexuale cu el. I-ar fi promis, în schimb, un telefon mobil. Propunerea indecentă ar fi fost făcută pe rețelele sociale, doar că mesajul a fost văzut și de mama copilei, care l-a dat pe bărbat pe mâna poliției, scrie Opinia de Carei.

În mesajul trimis pe 18 august 2022, prin aplicația de mesagerie a unei rețele sociale, bărbatul căsătorit i-ar fi propus adolescentei, în vârstă de 15 ani atunci, să întrețină relații sexuale cu el, cu promisiunea că o va recompensa cu un telefon mobil.

Mama fetei a văzut mesajul și, fără să stea pe gânduri, l-a denunțat pe bărbatul din Tiream, județul Satu Mare, la poliție.

În discuția cu polițiștii, adolescenta le-ar fi spus că, la insistențele bărbatului, inițial a acceptat oferta acestuia, doar că ulterior s-a răzgândit. Pe individ l-ar fi cunoscut cu câteva luni înainte, în locuința unui prieten comun.

Bărbatul a fost identificat de oamenii legii și a fost trimis recent în judecată pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS