10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePanouri care avertizează că urmează o curbă periculoasă, furate de pe Transfăgărășan 

Panouri care avertizează că urmează o curbă periculoasă, furate de pe Transfăgărășan 

Zeci de indicatoare rutiere importante lipsesc de pe drumurile din județul Sibiu, se precizează într-un raport primit de membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Sibiu, informează Turnul Sfatului.

De pe DN 7C, cunoscut de toată lumea drept Transfăgărășan, Secția Drumuri Naționale Sibiu, care îl administrează, anunță că au fost tăiați și furați ”patru stâlpi de susținere table indicatoare și patru indicatoare rutiere, respectiv panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase”. În acest sens a fost anunțată Poliția.

Și societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu are o listă întreagă cu puncte pe drumuri județene de unde lipsesc indicatoarele: DJ 104 G Cornățel – Săcădate, DJ 106 Sibiu – Agnita, DJ 106 G Poiana Sibiului – Gusu, DJ 141 A Șeica Mare – Vecerd, DJ 105 D Chirpăr – Agnita, DJ 105 K Sărături (indicatoare interzis 3,5 To), DJ 142 B Bazna – Boian – Limita Județ Alba, DJ 106 E Poiana Sibiului – Jina – Limita Județ Alba.

Pe lângă înlocuirea urgență a indicatoarelor în zonele cu probleme, scopul acestei liste este și de a stabili la nivelul ATOP o strategie, împreună cu Poliția și alte instituții, prin care să fie prevenite furturile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS