15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie și-a ucis mama, apoi a fugit în pădure

O femeie și-a ucis mama, apoi a fugit în pădure

O femeie, de 55 de ani, din comuna Tăuții de Sus, județul Maramureș, și-a omorât mama de 80 de ani, apoi a fugit în pădurea din spatele casei. Polițiștii au găsit-o însă, la scurt timp, iar acum, este internată la spitalul de psihiatrie, informează Observatornews

În urmă cu doar o săptămână, femeia care şi-a ucis mama a fost externată de la psihiatrie, iar acum locuia cu victima în aceeaşi curte.

Cele două se certau frecvent şi luni dimineaţă, într-un moment de furie, femeia şi-a înjunghiat mortal mama. După crimă, a fugit în pădurea din spatele casei, dar a apucat să-i spună unui vecin ce a făcut. Bărbatul a anunţat poliţia. 

„Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 63 de ani, cu privire la faptul că o femeie şi-a omorât mama într-un imobil din Tăuții de Sus. Deplasați la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei, de 80 de ani, care avea înfipt un cuţit în zona pieptului”, a informat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Femeia de 55 de ani a fost internată, din nou, pentru efectuarea expertizei psihiatrice, iar polițiștii o cercetează acum pentru omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS