13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn italian și-a ucis, din greșeală, nevasta cu drujba

Un italian și-a ucis, din greșeală, nevasta cu drujba

O femeie, de 73 de ani, din provincia italiană Lecco, a murit sâmbătă, 18 martie, în urma rănilor grave suferite într-un accident petrecut în grădina case sale. Soțul ei, care a căzut de pe scară în timp ce tăia gardul viu, a ucis-o cu drujba, scrie Rotalianul.com.

Conform informațiilor publicate de Il Giorno, Paola Martinelli și Fausto Canteri, soțul său în vârstă de 77 de ani, lucrau în grădina în curtea casei lor, situată în localitatea Imbersago.

Bărbatul tăia gardul viu, urcat pe o scară pe care o ținea soția sa. Din motive necunoscute, pensionarul și-a pierdut la un moment dat echilibrul și a căzut.

În cădere și-a lovit soția cu drujba, în umărul drept, aproape amputându-i brațul. Femeia ar fi încercat să oprească sângerarea cu mâna stângă, dar și-a pierdut imediat cunoștința, căzând la pământ într-o baltă de sânge. „Mi-am omorât soția, am ucis-o, ajutați-mă, vă rog!”, a strigat Fausto disperat.

Fiica lor, Monica, fost consilier la primăria din localitate, care locuiește alături împreună cu soțul său, a sunat după ajutor.

Salvatorii de la Agenția Regională de Urgență din Lombardia (Areu) s-au deplasat imediat la fața locului, cu o ambulanță și un elicopter. Cu toate acestea, din cauza hemoragiei care s-a declanșat în urma tăieturilor adânci pe care le-a suferit, femeia a murit la scurt timp.

La fața locului au fost venit și carabinierii, care au efectuat toate constatările pentru a reconstitui cu exactitate dinamica celor întâmplate. Ei au declarat că nimic nu sugerează altceva decât un accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS