20.6 C
Craiova
sâmbătă, 25 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitateAdministratieProcedura pentru finalizarea Tronsonului 1 din Drumul Expres Craiova-Pitești, relansată

Procedura pentru finalizarea Tronsonului 1 din Drumul Expres Craiova-Pitești, relansată

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, vineri, pe pagina sa de facebook, că a fost reluată procedura pentru finalizarea construcției Tronsonului 1 (Craiova-Robănești) al Drumul Expres Craiova-Pitești.

„A fost relansată și procedura pentru finalizarea construcției Tronsonului 1 (Craiova-Robănești) al DEx Craiova-Pitești!

CNAIR a transmis astăzi, spre validare la ANAP, documentația pentru lansarea licitației necesare finalizării construcției celor 17,7 km ai acestui Tronson.

Valoarea și data limită de depunere a ofertelor vor fi vizibile după validarea anunțului de participare, iar durata noului contract de lucrări va fi de 18 luni.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi cuprinsă între 5 și 10 ani, în funcție de oferta operatorului economic declarat câștigător al licitației.

Stadiul lucrărilor la data rezilierii contractului inițial (încheiat cu același constructor italian căruia i s-a reziliat contractul și pentru VO Timișoara Sud) era de 57,06%“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS