13.9 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbați arestați după ce au ridicat de la curier un colet cu droguri din Olanda

Bărbați arestați după ce au ridicat de la curier un colet cu droguri din Olanda

Doi bărbați din Neamț care au primit un colet plin cu droguri, trimis din Olanda, au fost arestați preventiv. Unul dintre ei era deja condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, informează Observatornews.

Polițiștii din Neamț și procurorii DIICOT au prins în flagrant, pe 22 februarie, două persoane care ridicau un colet trimis din Olanda, plin cu droguri de risc și de mare risc, anunță vineri IGPR.

Coletul conținea 4.990 de comprimate de ecstasy, aproximativ 200 de grame de cocaină, 3.265 de grame sulfură de dimetil, aproximativ 2.000 de grame de corpuri solide ce conțin MDMA, aproximativ 3.000 de grame de ketamină, aproximativ 370 de grame de amfetamină și 2.000 de timbre impregnate cu LSD.

Verificările au scos la iveală că pe numele tânărului de 27 de ani era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de 4 ani și 10 luni, pentru infracțiuni la regimul drogurilor.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de mare risc, introducerea în țară de droguri de mare risc și deținerea de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu. O zi mai târziu, au primit mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS