13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn cioban a tăiat cu toporul coada unui câine care se bătuse cu câinii săi

Un cioban a tăiat cu toporul coada unui câine care se bătuse cu câinii săi

Un bărbat a fost reţinut şi este cercetat pentru schingiuirea animalelor, după ce a tăiat coada unui câine care s-a bătut cu câinii pe care îi ţine la stâna sa. Un bărbat care a găsit în curtea sa animalul mutilat a anunţat poliţia, scrie News.ro.

Bărbatul cercetat pentru schingiuirea animalelor este cioban, are 52 de ani, este din localitatea Parhida, judeţul Bihor, şi a fost reţinut de poliţişti, el aflându-se în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. 

Bihoreanul a intrat în atenţia Poliţiei după ce un localnic din Parhida a anunţat poliţia despre faptul că a găsit în curtea sa un câine mutilat. 

Din primele verificări reiese că ciobanul a mutilat câinele pe motiv că s-a luat la bătaie cu câini care îi păzesc turma de oi. 

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de la protecţia animalelor îl bănuiesc pe acesta că, la 12 martie a.c., în timp ce însoţea, în calitate de cioban, o turmă de oi, în extravilanul localităţii Parhida, ar fi tăiat, cu un topor, coada unui câine care aparţine unui localnic, întrucât s-ar fi bătut cu câinii care îl însoţeau, conform declaraţiilor sale”, a transmis, joi, IPJ Bihor. 

Anchetatorii urmează să decidă dacă iau alte măsuri preventive cu privire la ciobanul cercetat penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS