18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn om de afaceri din Rusia s-a trezit pe un pat de hotel, cu soția moartă lângă el

Un om de afaceri din Rusia s-a trezit pe un pat de hotel, cu soția moartă lângă el

Un om de afaceri din Rusia s-a trezit într-un pat de hotel din Moscova lângă soția sa moartă, alături de un bilet de la o persoană necunoscută care a petrecut cinci ore în camera lor, potrivit canalului de Telegram Mash, preluat de cotidianul Gazeta.

Andrei Seriukov, un om de afaceri din Sankt Petersburg, a trăit momente dramatice după ce și-a găsit soția fără suflare în pat, într-o cameră de hotel situat pe autostrada Leningrad, lângă Moscova. Pe pat, lângă aceasta, era un bilet de la o persoană necunoscută: „Nu am putut să te trezesc. Mulțumesc pentru seară”.

Cei doi soți s-au cazat la hotelul DoubleTree by Hilton, situat pe autostrada Leningrad din Moscova

Cei doi soți s-au cazat la hotelul DoubleTree by Hilton, situat pe autostrada Leningrad din Moscova. Bărbatul a susținut în fața polițiștilor că nu își amintește aproape nimic din ce s-a întâmplat în următoarele 5 zile după ce a ajuns în Moscova.

Acesta a mai mărturisit oamenilor legii că soția sa, în vârstă de 35 de ani, era complet sănătoasă. Anchetatorii nu au găsit răni sau zgârieturi pe corpul femeii.

După ce au examinat camerele de supraveghere ale hotelului, polițiștii au descoperit că un bărbat necunoscut, împreună cu cei doi soți, intră în camera lor și pleacă singur cinci ore mai târziu.

Andrei Seriukov este coproprietar al unui restaurant din Sevastopol

Omul de afaceri a fost internat din cauza simptomelor de otrăvire cu opiu.

Conform Interfax, Andrei Seriukov este coproprietar al unui restaurant din Sevastopol. Unitatea a fost deschisă în 2019. La Sankt Petersburg deține acțiuni la diverse companii de inginerie și proiectare tehnică, una dintre ele având contracte cu administrația locală.

Cei doi soți aveau împreună doi copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS