10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomân tâlhărit de o femeie de care se îndrăgostise pe TikTok

Român tâlhărit de o femeie de care se îndrăgostise pe TikTok

Un bărbat din județul Cluj a fost tâlhărit într-un parc din Aiud de o femeie pe care o cunoscuse pe TikTok, unde își căuta iubită, și de concubinul acestaia, scrie Alba24.

Cu gândul că-și va găsi aleasa, acesta postase pe TikTok un video în care se afișa cu mulți bani. O femeie din Alba a văzut postarea și a intrat în vorbă cu bărbatul. La prima întâlnire, femeia nu a venit singură, ci însotiță de concubinul ei, cu care pusese la cale și planul de tâlhărie. 

Bărbatul credea că se conversează online cu o femeie dornică să aibă o relație cu el. De partea cealaltă a ecranului era, însă, o femeie implicată deja într-o relație și care urmărea doar banii „iubitului online”.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt, că inculpatul D.L. şi inculpata R.Ț. aveau o relaţie de concubinaj şi locuiau împreună pe raza satului Ciugudu de Jos. În cursul lunii decembrie, inculpata a vizionat o postare pe TikTok, în care apărea persoana vătămată N.V., etalând o sumă mare de bani şi în care transmitea mesajul că își caută prietenă sau nevastă. Inculpata a căutat profilul persoanei vătămate pe reţeaua de socializare Facebook şi i-a trimis o cerere de prietenie, cerere care a fost acceptată de persoana vătămată”, spune instanța.

I-a cumpărat inel la prima întâlnire

După o perioadă de discuții pe internet și la telefon, cei doi și-au dat întâlnire față în față. Au băut mai întâi o cafea într-o benzinărie din Aiud, iar mai apoi au făcut un mic popas la un magazin de bijuterii, de unde bărbatul i-a cumpărat femeii un inel din aur.

Cu această ocazie, femeia a observat că bărbatul avea asupra lui o sumă mare de bani.

Ulterior, ei au mers la plimbare într-un parc, unde femeia i-ar fi cerut bărbatului din Cluj jumătate din banii pe care acesta îi avea în portofel. Pentru că bărbatul s-a opus, aceasta s-ar fi servit singură cu peste 6.000 de lei din portofel. În ajutor i-ar fi sărit și concubinul, care s-a aflat, în tot acest timp, în zonă.

„În acele împrejurări, inculpata a luat din posesia persoanei vătămate mai multe bancnote, în sumă totală de 6.335 lei, refuzând să i le restituie, la solicitarea expresă a acesteia din urmă. Persoana vătămată a încercat să recupereze suma de bani, dar inculpata s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă, utilizând acte de violenţă. După câteva secunde, inculpatul D.L., care supraveghea zona, a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca persoanei vătămate şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre aceasta, determinând-o să părăsească locul unde se aflau şi să se deplaseze către sediul Poliţiei Municipiului Aiud”, se arată în motivarea instanței.

Cei doi concubini vor fi trimiși în judecată pentru tâlhărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS