21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞase persoane au fost rănite în cursul unor jafuri în zona gării din Milano

Şase persoane au fost rănite în cursul unor jafuri în zona gării din Milano

Un tânăr marocan a jefuit și înjunghiat șase persoane, luni seară, în apropierea Gării Centrale din Milano. Agresorul a fost prins de polițiști în timp ce jefuia o femeie în vârstă de 44 de ani. Doi răniți sunt în stare gravă, scrie Rotalianul.com.

Bărbatul, de origine nord-africană, fără un domiciliu stabil în Italia, ar fi comis primul jaf în jurul orei 17.40 în pasajul subteran Mortirolo, unde a amenințat cu un cuțit o femeie și i-ar fi furat telefonul mobil.

La scurt timp după aceea, pe strada Gluck, i-a furat unei alte femei cardul abonamentului la transportul în comun, telefonul mobil și a rănit-o la un braț. Femeia a fost dusă în cod verde la spitalul Fatebenefratelli.

Al treilea jaf a avut loc în via Sammartini, unde victima i-a luat unei femei de 34 de ani 20 de euro și un telefon mobil. Aceasta a ajuns la spitalul San Paolo în cod galben.

Patru răniţi într-un singur jaf

În viale Brianza, bărbatul a jefuit o tânără de 23 de ani. În apărarea ei au intervenit iubitul său, cu un an mai mare decât ea, un bărbat de 68 de ani și un bărbat de 58 de ani. În această tâlhărie s-au înregistrat cei mai mulți răniți.

Tânăra de 23 de ani și iubitul ei au fost transportați în cod galben la „Policlinico”, fiind înjunghiaţi la gât și la piept. În starea cea mai gravă sunt cei doi bărbați mai în vârstă, care au fost duși în cod roșu la Spitalul Niguarda, respectiv Spitalul San Carlo, dar niciunul dintre ei nu ar fi în pericol de moarte.

Agresorul, originar din Maroc, a fost arestat și dus la închisoarea San Vittore.

La el au fost găsite trei telefoane mobile furate, precum și un portofel furat în cel mai recent jaf. Polițiștii au găsit asupra sa și cuțitul, încă pătat de sânge, care ar fi fost folosit pentru a ataca victimele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS