9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat înjunghiat mortal de un vecin căruia îi datora 2.000 de lei

Bărbat înjunghiat mortal de un vecin căruia îi datora 2.000 de lei

Un bărbat de 50 de ani din Ploiești a fost înjunghiat mortal de un fost vecin, pentru o datorie de 2.000 de lei, spun anchetatorii. Suspectul, care a mai făcut închisoare pentru crimă, s-a predat singur la poliție.

Bărbatul ucis locuia singur, într-o garsonieră modestă de la marginea orașului. Era bolnav și despărțit de soția lui, așa că fratele său îi purta de grijă. El a găsit trupul neînsuflețit, într-o baltă de sânge.

„L-am găsit când m-am dus dimineață, i-am dat pastilele, după aceea, când m-am dus să îi duc de mâncare, era mort. Pentru o datorie de bani, am înțeles de la procuratură. Putea să vorbească cu mine, puteam să îi restitui banii”, a declarat fratele victimei.

Criminalul s-a prezentat singur la secția de poliție din apropiere și a mărturisit că l-a înjunghiat pe bărbat. Asta după ce s-ar fi dus acasă la victimă să-i ceară restituirea unui împrumut de 2.000 de lei. S-a înfuriat când omul i-a răspuns că nu-i poate da banii înapoi.

Și-a fi ucis mama în 1997

Bărbatul a mai fost condamnat pentru crimă. În 1997, și-a ucis mama și a fost pedepsit cu 25 de ani de închisoare, dar a fost eliberat înainte de termen, după 17 ani. A fost o vreme vecin cu victima, apoi și-a vândut garsoniera și a plecat în Italia. Acum revenise din străinătate.

Acum a fost acuzat de omor calificat și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS