10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Mehedințean reținut după ce a amenințat un consătean

(VIDEO) Mehedințean reținut după ce a amenințat un consătean

-

Poliția orașului Vânju Mare a fost sesizată de un bărbat de 37 de ani, din comuna Gruia, că s-a produs un incendiu la una din roțile autoturismului său, ce se afla parcat la poarta locuinței.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani a produs distrugerea anvelopei autoturismului.

Ulterior, acesta împreună cu un alt bărbat de 48 de ani au pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate și au adus amenințări atât acestuia, cât și concubinei sale, o femeie de 35 de ani.

De asemenea, bărbatul de 40 de ani a condus autoturismul în cauză, în localitatea Izvoarele, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Întrucât existau date că cei doi bărbați inteționează să părăsească teritoriul României, au fost emise mandate de aducere pe numele acestora și au fost dați în consemn la frontiera de stat a României.

Bărbatul de 40 de ani a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare, violare de domiciliu și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Un minor a fost accidentat pe DN6, în...

Un minor a fost accidentat, în această dimineață, pe...

ȘTIRI GdS