26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr reţinut după ce a dat foc la beţie casei mamei sale

Tânăr reţinut după ce a dat foc la beţie casei mamei sale

Un tânăr din judeţul Bihor a fost reţinut, fiind cercetat pentru distrugere, după ce s-a îmbătat şi a dat foc casei în care locuia mama sa. Locuinţa a fost grav afectată, focul distrugând în totalitate acoperişul, ferestrele şi mobilierul, informează News.ro.

Bărbatul, care este din comuna Budureasa, judeţul Bihor, a fost reţinut de poliţişti miercuri, sub acuzaţia de distrugere.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Budureasa îl bănuiesc pe bărbatul de 29 de ani că, la 10 februarie a.c., în timp ce se afla în imobilul de domiciliu, care aparţine mamei sale, pe fondul consumului de alcool, ar fi folosit o substanţă inflamabilă pentru a da foc, intenţionat, imobilului, cauzând astfel distrugerea, în totalitate, a acoperişului, geamurilor şi mobilierului interior”, informează, joi, Poliţia judeţeană Bihor.

Conform anchetatorilor, prejudiciul total cauzat de acţiunile bărbatului a fost estimat la aproximativ 15.000 de lei.

”Poliţiştii Postului de Poliţie Budureasa din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat”, mai transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS