18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn hoţ a furat dintr-un magazin hainele cu tot cu umeraşe

Un hoţ a furat dintr-un magazin hainele cu tot cu umeraşe

Un hoț a fost prins după ce a furat haine cu tot cu umeraş dintr-un magazin și a plecat cu ele pe stradă marți, în jurul prânzului, în zona centrală a Timișoarei, scrie tion.ro.

Bărbatul a fost observat de un echipaj al poliției locale în timp ce mergea prin zona centrală cu hainele în braţe și a grăbit pasul la vederea patrulei. Polițiștii l-au oprit și l-au luat la întrebări.

„Polițiștii locali au bănuit că este ceva suspect, motiv pentru care l-au oprit și l-au identificat în persoana lui D.C., de 48 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Bărbatul a declarat că ar fi primit hainele de la un magazin din Piața Victoriei. Polițiștii locali au luat însă legătura cu reprezentanta societății comerciale, care a declarat că într-adevăr bunurile provin din magazinul său, dar că acestea au fost sustrase cu puțin timp în urmă de cel depistat de polițiștii locali.

De altfel, în magazin se mai afla o persoană care a observat cum bărbatul a ieșit cu hainele din magazin fără a le plăti. Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmit reprezentanții Direcției Poliției Locale Timișoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS