24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricții de circulație pe Valea Oltului și pe Autostrada Soarelui

Restricții de circulație pe Valea Oltului și pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că astăzi, 21 februarie, până la ora 17:00, circulația rutieră este restricționată pe a doua bandă a autostrăzii A2, pe sensul București către Constanța.

Va fi restricționat traficul pe tronsonul kilometric 143+050 de metri – 143+580 de metri, localitatea Fetești, județul Ialomița, pentru efectuarea unor lucrări la partea carosabilă.

Tot astăzi, până la ora 16.00, se vor desfășura lucrări de toaletare a copacilor din proximitatea părții carosabile pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, tronson kilometric 228+300 de metri – 229+300 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, fiind dirijată de piloți de trafic.

Șoferii trebuie să reducă semnificativ viteza în zona lucrărilor, conducând cu multă atenţie şi să semnalizeze din timp orice schimbare a benzii de circulație!

Recomandăm conducătorilor auto să mărească distanța de siguranță dintre vehicule, să se asigure foarte bine, semnalizând din timp schimbarea benzii și să circule cu viteză redusă și atenție sporită!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS