21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie dată dispărută, găsită moartă pe un câmp

Femeie dată dispărută, găsită moartă pe un câmp

O femeie care a fost dată dispărută în 7 februarie a fost găsită, luni, în extravilantul localităţii Sărata, judeţul Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat, scrie News.ro.

”Astăzi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la existenţa unei persoane inconştiente în extravilanul localităţii Sărata, in zona denumită popular Groapa Sărăţii. Din primele verificări s-a constatat faptul că este vorba despre o femeie de 45 de ani, din Sărata, semnalată la data de 7 februarie a.c. ca fiind plecată voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni”, a transmis, luni seară, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a prcizat că trupul femeii a fost transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS