10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupul neînsuflețit al fotbalistului Christian Atsu, găsit sub dărâmături în Turcia

Trupul neînsuflețit al fotbalistului Christian Atsu, găsit sub dărâmături în Turcia

Cadavrul fostului fotbalist de la Newcastle United, Christian Atsu, în vârsta de 31 de ani, a fost găsit sub dărâmăturile clădirii în care locuia în Turcia, a anunțat agentul său, citat de NewsSky.

Agentul lui Atsu, Nana Sechere, a postat pe Twitter: „Cu inima grea vă anunț că, din păcate, trupul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață. Cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi. Doresc să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor pentru rugăciuni și sprijin. Vă rog ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, toată lumea să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”.

Jucătorul ghanez a fost identificat greșit și s-a anunțat în mod fals că a fost salvat săptămâna trecută, în urma cutremurului care a ucis peste 45.000 de oameni.

Atsu a jucat opt ​​ani la cluburi din Premier League, inclusiv Chelsea, Bournemouth, Everton și Newcastle.

El a semnat cu Chelsea în 2013, înainte de a fi împrumutat la clubul olandez Vitesse.

Atsu și-a încheiat cariera în Premier League după 121 de apariții.

S-a mutat în Turcia în septembrie anul trecut, semnând cu Hatayspor, echipa orașului Antakya, un contract pe un an.

Agentul lui Atsu din Turcia, Murat Uzunmehmet, a declarat reporterilor că jucătorul a fost găsit sub dărâmăturile casei sale din sudul Turciei: „Corpul neînsuflețit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. În prezent, mai multe obiecte sunt încă scoase. I-a fost găsit și telefonul”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS