9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞoferiţă bătută de o vatmaniţă după ce a oprit pe linia de tramvai

Şoferiţă bătută de o vatmaniţă după ce a oprit pe linia de tramvai

O vatmaniță din Bucureşti a luat la bătaie o șoferiță care ar fi oprit mașina la semafor chiar pe linia de tramvai, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, informează Realitatea.net.

Totul ar început când șoferița ar fi oprit mașina la semafor chiar pe linia de tramvai. Ea ar fi ignorat apoi claxonul tramvaiului. Vatmaniţa s-a enervat și a coborât din vehiculul în care erau mai mulți călători pentru a o admonesta pe şoferiţă.

La un moment dat, vatmanița, o femeie în vârstă de 50 de ani, a scos cheile mașinii din contact și le-a aruncat pe stradă, peste ele trecând mai multe autovehicule.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și loviri sau alte violențe.

La rândul său, STB a început o anchetă internă, iar vatmaniței i-a fost interzis să iasă pe traseu. Scandalul a avut loc în zona Pieței Rahova din Sectorul 5.

În ultima perioadă, au avut loc mai multe accidente și conflicte din cauza șoferilor care circulă pe linia de tramvai.

Codul Rutier prevede la articolul 103 că șoferii pot circula pe linia de tramvai doar atunci când drumurile au cel mult două benzi pe sens și o a treia bandă pe care este amplasată linia tramvaiului, cu obligația să-i lase liberă calea când acesta se apropie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS