16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUcraineanul suspectat că a ucis un bărbat la bordul unei nave aflate în Portul Brăila a fost prins

Ucraineanul suspectat că a ucis un bărbat la bordul unei nave aflate în Portul Brăila a fost prins

Ucraineanul suspectat că a ucis un conaţional, la bordul unei nave aflate în Portul Brăila, a fost prins, luni seară, de poliţişti, la Iaşi. El a fost preluat de poliţiştii din Brăila, informează News.ro.

Bărbatul, Puyko Yaroslav, în vârstă de 32 de ani, era căutat de vineri.

”În jurul orei 04.00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că, la bordul unei nave sub pavilion internaţional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetăţeni ucraineni. Din primele date, se pare că în urma conflictului unul dintre aceştia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava”, a transmis, vineri, Poliţia Judeţeană Brăila.

El a fost căutat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. şi poliţiile orăşenesti, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, I.J.J., Poliţia Locală.

De asemenea, au fost instituite filtre şi în judeţele limitrofe. 

Luni seară, cetăţeanul ucrainean, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de omor şi trecerea ilegală a frontierei, a fost depistat pe raza judeţului Iaşi. El a fost predat de poliţistii din cadrul SIC Iaşi către poliţisti de la SIC Brăila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS