14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat salvat de pompieri dintr-o maşină aflată pe marginea unei prăpăstii

Bărbat salvat de pompieri dintr-o maşină aflată pe marginea unei prăpăstii

Pompierii au intervenit, miercuri, pentru a opri căderea unui autoturism într-o prăpastie, pe un drum plin de gheaţă din judeţul Hunedoara. În maşină se afla un bărbat care nu putea ieşi, informează News.ro.

”Pompieri ai Detaşamentului Deva din cadrul ISU Hunedoara au intervenit astăzi, cu puţin timp în urmă, pentru a împiedica iminenta alunecare în prăpastie a unui autoturism în care se afla o persoană, conducătorul auto, care s-a oprit din deplasare pe porţiunea de drum Căprioara – Mintia din municipiul Deva”, a transmis, miercuri, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, printr-un apel la 112, conducătorul auto a anunţat că se află în imposibilitatea de a ieşi din autoturismul personal, oprit pe marginea drumului, pentru că fiecare mişcare a sa ar putea afecta echilibrul precar în care se afla maşina şi s-ar prăbuşi în prăpastia de la marginea părţii carosabile.

”Pompierii au acţionat pentru salvarea şoferului care se afla în pericol. Acesta a fost extras din autoturism, iar salvatorii s-au asigurat că se află în afara oricărui pericol. În cea de-a doua etapă a intervenţiei, cu ajutorul unei autospeciale pentru descarcerare, pompierii au repus maşina pe partea carosabilă”, au precizat pompierii.

Aceştia au explicat că accesul altor autoturisme în zonă este deosebit de dificil şi periculos din cauza gheţii de pe carosabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS