12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA venit zăpada la Craiova. Primăria: „S-a acționat încă din cursul nopții”

A venit zăpada la Craiova. Primăria: „S-a acționat încă din cursul nopții”

Prima zăpadă care s-a așternut peste Craiova a pus autoritățile în alertă. Primăria a anunțat că s-a acționat încă din cursul nopții cu un număr de 50 de utilaje multifuncționale, încărcătoare și ATV-uri pentru trotuare. De asemenea, pe trotuare se lucrează cu 500 de angajați de la regiile din subordinea Primăriei Craiova și s-au folosit, până acum, aproximativ 200 de tone de material antiderapant, transmite municipalitatea:

„S-a acționat cu prioritate pe străzile de categoria 1, bulevarde, străzile cu circulatie intensă, urmând a se interveni in plan secund, in zona cartierelor de case”.

Craiovenii sunt rugați să aibă grijă când merg în parc. „Rugăm cetățenii să circule cu atenție în parcuri, pentru că angajații RAADPFL scutură copacii de pe aleile principale, pentru a preveni orice pericol. De asemenea, reamintim persoanelor juridice că au obligația să debaraseze și să curețe de gheață și zăpadă trotuarul din fața spațiilor comerciale”.

Până la această oră, s-a raportat că un număr de 6 copaci încărcați de zăpadă au căzut pe domeniul public, dar sunt deja în atenția lucrătorilor de la regii pentru a debarasa zonele.

Primăria îi îndeamnă pe craioveni să apeleze telefonul cetățeanului 0251.984 pentru orice situație întâlnită!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS