7.9 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateDoi tineri au evadat din arestul Poliției Focșani

Doi tineri au evadat din arestul Poliției Focșani

Doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat, joi seară, din arestul Poliţiei Judeţene Vrancea, dar au fost prinși după câteva ore, informează ȘtirileProTV.

Poliţia Judeţeană Vrancea anunțase că, joi, în jurul orei 18.30, cei doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul IPJ.

  Poliţiştii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului judeţ, fiind organizate filtre și echipe de căutare. Oamenii legii au făcut apel la localnicii care pot să ofere informaţii care să conducă la depistarea lor să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

  „Peste 200 de poliţişti şi 50 de jandarmi au fost mobilizaţi, joi seara, pentru căutarea celor doi tineri care au evadat din arestul IPJ Vrancea. Oraşul a fost închis, s-au organizat filtre în tot judeţul, fiind alertate şi judeţele limitrofe. De asemenea, la acţiunile de căutare participă şi doi câini de urmă”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

  La mai puțin de două ore de la momentul în care au evadat, cei doi au fost „depistați și imobilizați” în Focșani, în zona Pieței Moldovei.

  Potrivit poliţiei, cei doi tineri se aflau în arestul IPJ Vrancea din 4 şi, respectiv, 24 ianuarie, fiind cercetaţi pentru infracţiuni de furt, fiecare în alt dosar, scrie Agerpres.

  Aceştia ar fi fugit din curtea interioară a IPJ Vrancea.

  ȘTIRI VIDEO GdS

  ȘTIRI GdS