17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePlatforma de streaming Netflix nu a putut fi accesată miercuri seara în mai multe ţări

Platforma de streaming Netflix nu a putut fi accesată miercuri seara în mai multe ţări

Platforma de streaming Netflix nu a putut fi accesată, timp de oră şi jumătate, în mai multe țări, miercuri seara, fiind afectată de o cădere a serviciilor, relatează News.ro.

Pe aplicaţia pe mobil şi site-ul gigantului american a apărut un mesaj care anunţa „conectare imposibilă la Netflix”.

În India, serviciul pare să fi căzut cu totul

Numeroşi abonaţi francezi, britanici şi germani au semnalat pana, imediat după ora 19.00 GMT (21.00, ora României) Incidentul a fost rezolvat către ora 20.30 GMT (22.30, ora României). În India, una dintre cele mai mari râvnite piețe pentru Netflix, serviciul pare să fi căzut cu totul.

Compania a recunoscut pana pe site

Compania americană a recunoscut pana pe site. „Ne confruntăm în prezent cu probleme de streaming pe toate aparatele. Lucrăm pentru a rezolva problema. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri”, a anunţat platforma.

„Depunem eforturi să vă propunem emisiuni de televiziune şi filme pe care vreţi să le vedeţi, când vreţi voi, dar în rare ocazii suferim o pană a serviciului”, a adăugat mesajul, fără a preciza cauzele care au dus la căderea platformei.

Netflix a fost afectată de o pană semnificativă în luna iulie a anului trecut

Ultima oară când platforma Netflix a fost afectată de o pană semnificativă a fost în luna iulie a anului trecut, imediat după lansarea sezonului 4 al popularului său serial Stranger Things.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS