14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSex în cimitir între o profesoară şi elevul ei

Sex în cimitir între o profesoară şi elevul ei

O profesoara a fost arestată după partide intime cu un elev, de trei ori pe săptămână într-un cimitir din Nebraska. Sora băiatului i-a „turnat”, potrivit Daily Star.
O profesoară a fost arestată după ce a întreținut relații intime cu un elev de-al său. Anchetatorii au aflat că cei doi iubiți se furișau de trei ori pe săptămână în cimitir.â

Profesoara Cali Heikes, de 25 de ani, din Nebraska, SUA, a fost arestată după ce s-a aflat de relația pe care o avea cu unul din elevii săi, în vârstă de 17 ani, și riscă o perioadă îndelungată de vreme în spatele gratiilor. Polițiștii au stabilit în anchetă că profesoara îl lua de acasă pe tânăr, oprindu-se în cimitir, unde făceau sex.

Vârsta de consimțământ pentru relații sexuale în statul Nebraska este de 16 ani

Biroul șerifului din județul Wayne, Jason Dwinell, a confirmat arestarea după ce un ofiţer a primit un apel pe 20 ianuarie de la o linie telefonică a Departamentului de Sănătate și Servicii Umane care susținea că un profesor ar fi avut o relație sexuală cu un student.

Ulterior, polițiștii au oprit o mașină la ieșirea din cimitir, în care se afla studentul, care a spus că a vizitat cimitirul împreună cu „prietenul său Cali”. Apoi, polițiștii au interogat-o pe sora elevului, care a recunoscut că profesoara se strecoară noaptea în casa elevului, pentru relații intime, adăugând și că bănuiește că cei doi se întâlnesc de două ori pe săptămână, și în exterior. În plus, sora elevului le-ar fi remis anchetatorilor și o serie de mesaje text care îi susțineau afirmațiile.

Anchetatorii au obținut un mandat de percheziție informatică pentru dispozitivele folosite de cei doi tineri.
În timp ce vârsta de consimțământ pentru relații sexuale în statul Nebraska este de 16 ani, sexul între un profesor și un elev este întotdeauna în afara legii din cauza autorității pe care un profesor o are asupra unui elev.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS