17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOm al străzii, jefuit după ce a câştigat la păcănele

Om al străzii, jefuit după ce a câştigat la păcănele

Un om al străzii care trăiește în Sibiu a câștigat duminică la păcănele peste 2.500 de lei, însă la scurt timp a fost răpit de pe stradă de trei bărbați, care l-au jefuit, informează Turnul Sfatului.

După ce a câștigat banii la un aparat de tip slot machine, bărbatul de 40 de ani a încercat să se cazeze la o pensiune, însă a fost refuzat la recepție.

Imediat ce a ieșit din unitatea de cazare, a fost luat pe sus de trei bărbaţi şi urcat într-un taxi, unde l-au agresat şi i-au luat banii, apoi l-au abandonat în stradă, notează sursa citată.

„La data de 29 ianuarie, în jurul orei 17.00, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla pe o stradă al cărei nume nu l-a putut preciza, în municipiul Sibiu, ar fi fost acostat de trei bărbați necunoscuți, care l-ar fi agresat și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Sibiu.

Polițiștii sibieni i-au prins pe agresori şi i-au reţinut pentru 24 de ore. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, din județul Sibiu, precum și un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Mureș.

De asemenea, au fost recuperate telefonul victimei și aproximativ 500 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS