12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMedic prins în timp ce se pregătea să facă sex în maşină cu un minor

Medic prins în timp ce se pregătea să facă sex în maşină cu un minor

Un medic de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu“ din Timișoara a fost amendat după ce a fost prins în compania unui minor. Cei doi și-au dat întâlnire pentru a întreține raporturi sexuale, iar atunci când au fost surprinși de polițiști băiatul avea șlițul deschis, informează Tion.ro.

Incidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 21.00, sub podul peste calea ferată de la ieșire din oraș, spre Săcălaz. Un echipaj al Secției 4 Poliție, aflat în patrulare, a observat într-un autoturism doi indivizi care le-au trezit suspiciuni.

Poliţiştii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat de 41 de ani și un tânăr de 16 ani. Minorul avea șlițul desfăcută.

Oamenii legii au aflat că cei doi s-au cunoscut pe aplicația Tinder și și-au dat întâlnire pentru a întreține raporturi sexuale. Minorul a susținut că i-ar fi spus bărbatului, medic la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, că are 18 ani și nu 16. Mai mult, oamenii legii au aflat și că mama adolescentului este la curent cu orientarea sexuală a fiului ei.

Cei doi bărbați au fost sancționați pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

În urma incidentului, medicul a fost sancționat cu 1.000 lei în baza legii 61/1991 republicată, iar minorul a primit un avertisment scris în baza aceleiași legi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS