8.4 C
Craiova
miercuri, 29 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitatePe ce pârtii se va putea schia în acest weekend

Pe ce pârtii se va putea schia în acest weekend

Pârtiile sunt deschise în Păltiniș. În schimb, domeniul schiabil de altitudine din Sinaia este închis, vineri, din cauza vremii. La Azuga se poate schia pe pârtiile de începători de la Cazacu şi Sorica, iar la Bușteni se lucrează pentru amenajarea pârtiilor Kalinderu 1 şi Kalinderu 2. Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac ajunge la 125 de centimetri. 

Pasionaţii sporturilor de iarnă au parte de primul weekend din acest an cu zăpadă din belşug în zona turistică Bâlea Lac, unde se înregistrează un strat de 125 de centimetri, dar şi în staţiunea Păltiniş, unde pârtiile sunt deschise. Aici are loc sâmbătă, un concurs de freestyle, dedicat celor pe schiuri şi celor pe snowboard, potrivit informaţiilor furnizate de operatorii turistici, conform digi24.ro.

Stratul de zăpadă a ajuns la 27 de centimetri la Păltiniş

Stratul de zăpadă a ajuns la 27 de centimetri la Păltiniş, anunţă meteorologii sibieni. Dacă la Bâlea Lac se poate ajunge doar cu telecabina, la Păltiniş accesul este posibil pe drumul care leagă municipiul Sibiu de staţiune. La Păltiniş se poate ajunge şi cu autobuzul, care pleacă din Sibiu, din faţa Gării, un bilet dus-întors costă 20 de lei.

Domeniul schiabil din Sinaia, închis vineri din cauza vremii

Domeniul schiabil de altitudine din Sinaia este închis, vineri, din cauza vremii, iar instalaţiile de transport pe cablu de la Cota 2000 şi care fac legătura între Cota 1400 şi Cota 2000 sunt oprite.

La Azuga se va schia pe pârtiile de începători de la Cazacu şi Sorica

La Azuga nu se schiază din golul alpin, ci se va schia vineri pe pârtiile de începători de la Cazacu şi Sorica, iar la Buşteni se lucrează pentru amenajarea pârtiilor Kalinderu 1 şi Kalinderu 2. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS