17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a plătit un asasin pentru a ucide un bărbat cu care a avut o aventură 

O femeie a plătit un asasin pentru a ucide un bărbat cu care a avut o aventură 

O femeie în vârstă de 43 de ani, mama a doi copii, a plătit un asasin cu aproape 23.000 de euro (20.000 de lire sterline) pentru a-l ucide pe fostul său coleg de muncă cu care avusese o aventură.

Helen Hewlett, în vârstă de 43 de ani, l-a urmărit pe Paul Belton, în vârstă de 50 de ani, timp de mai bine de doi ani.

 „Este vital să arate ca un accident”

Pentru că s-a simțit respinsă după aventura pe care au avut-o, femeia a intrat pe dark web pentru a căuta un asasint care să o răzbune. Instrucțiunile ei spuneau clar „Este vital să arate ca un accident”.

„Am vrut doar să fiu lăsat în pace ca să-mi continui viața. Am vrut doar să se oprească”, a spus Paul Belton adresându-se instanței.

Depunând mărturie din spatele unui paravan, bărbatul a spus că inițial a ignorat e-mailurile femeii în care aceasta îl ruga să se întâlnească. El spune că mesaje pe care le primea erau „ofensive, insultătoare, amenințătoare și îngrijorătoare” și că a ajuns să se teamă de femeia cu care avusese o aventură.

Deși era căsătorită și avea doi copii, femeia a dezvoltat o obsesie pentru bărbatul cu care a avut o aventură

Deși era căsătorită și avea doi copii, Helen Hewlett a dezvoltat o obsesie pentru bărbatul cu care a avut o aventură. Cei doi s-ar fi sărutat în mașina femeii și s-ar fi atins în zonele intime.

Paul Belton recunoaște că a avut un singur moment intim cu femeia, în parcarea fabricii de produse congelate Linda McCartney din Fakenham, Norfolk, Regatul Unit, înainte ca aceasta să intre în tură.

El spune că a „regretat instantaneu” întâlnirea, deoarece s-a simțit rușinat și nu a vrut ca lucrurile să meargă mai departe între ei, conform DailyMail

Din acel moment femeia a început să-l hărțuiască. În câteva ocazii, ea chiar ar fi încercat să-l atingă pe bărbat în zonele intime.

Femeia i-a mințit pe directorii fabricii că fostul său coleg a agresat sexual femei

Din disperare, Paul Belton a luat decizia de a-și schimba locul de muncă și de a se muta la o altă fabrică. El mai susține că a blocat e-mailurile cu Helen și că a șters pozele pe care aceasta i le trimitea și în care apărea în ipostaze sexuale explicite.

Tot cEl a negat, realitatea fiind confirmată și de superiorii săi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS