10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeia căutată pentru că a furat 1 milion de euro s-a predat

Femeia căutată pentru că a furat 1 milion de euro s-a predat

Angajata unei firme de transport valori din Stuttgart a furat anul trecut de la angajatorul ei peste un milion de euro, după care a dispărut fără urmă, scrie Digi24.

După două luni de căutări, timp în care anchetatorii nu au aflat nimic despre ea, s-a pus o recompensă de 37.500 de euro pentru prinderea ei, însă o lună mai târziu poliția tot nu avea nicio pistă.

În mod neașteptat, ea a sunat în urmă cu câteva zile la poliție și a spus că se predă. Mirnesa S., de 42 de ani, a fost arestată luni seară pe aeroportul din Stuttgart.

„Ea a vrut să se predea, a contactat poliția printr-un avocat și a precizat când va ajunge pe aeroportul din Stuttgart”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției pentru postul de televiziune RTL, citat de merkur.de. Se pare că Mirnesa S. a fost în toată această perioadă în ţara sa natală, Bosnia.

Poliția din Stuttgart a transmis un comunicat.

„Luni seară (23 ianuarie 2023), polițiștii au arestat-o pe femeia de 42 de ani căutată în baza unui mandat internațional de arestare, care este suspectată că ar fi sustras peste un milion de euro de la firma de transport valori la care era angajată”. În cursul zilei de marți, femeia a fost dusă în fața unui magistrat, care a pus în aplicare mandatul de arestare. „Investigațiile privind locul unde se află banii sunt în desfășurare”, se mai precizează în comunicatul poliției.

Femeia lucra la o firmă de transport valori de mai mulți ani și zilnic manipula sume mari de bani. Pe 14 octombrie, ea ar fi furat peste 1 milion de euro și apoi a dispărut fără urmă, anchetatorii suspectând că a fugit imediat în străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS