5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadavrul unei femei spânzurate, găsit într-o valiză aruncată la gunoi

Cadavrul unei femei spânzurate, găsit într-o valiză aruncată la gunoi

Trupul neînsuflețit al unei tinere femei din Columbia a fost găsit într-o valiză aruncată într-o pubelă de gunoi dintr-un cartier din capitala ţării, Bogota, informează Ziare.com.

Valentina Trespalacios era DJ, avea doar 23 de ani, iar moartea ei pare să fi fost cea mai oribilă posibilă. Potrivit rezultatului examinării efectuate de cei de la Medicina Legală, ar fi vorba de o moarte prin asfixiere, deoarece rapoartele indică faptul că aceasta avea urme în jurul gâtului, semn obișnuit în cazurile de spânzurare.

După cum subliniază surse din poliție, citate de presa columbiană, există un suspect care este foarte posibil să fie autorul crimei: iubitul ei. Poliția spune că fata s-a dus să petreacă împreună cu el weekendul în care a murit, după care un gunoier a găsit-o într-o valiza aruncată într-o pubelă de gunoi lângă parcul Los Cámbulos.

„A ieșit la dans cu logodnicul ei american vineri și sâmbătă, chiar a trimis mesaje pe WhatsApp în timp ce se afla la discotecă”, a declarat unchiul ei, Carlos Trespalacios, pentru Blu Radio. „Avea un viitor promițător, atât de promițător încât mergea prin toată țara, la cele mai bune cluburi. De asemenea, mergea în multe părți ale Americii de Sud: Chile, Mexic, Brazilia, Peru…”, a adăugat el.

„Se lucrează cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă pentru a identifica presupușii autori”, a explicat Camilo Torres, comandantul operațional al siguranței publice din cadrul poliției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS