11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘi-a împușcat părinții, apoi i-a dezmembrat cu o drujbă

Și-a împușcat părinții, apoi i-a dezmembrat cu o drujbă

O femeie din statul american Pennsylvania este acuzată că și-a omorât părinții, împușcându-i în cap, apoi i-a dezmembrat cu o drujbă, au declarat miercuri autoritățile, citate de Digi24

Verity Beck, în vârstă de 49 de ani, și-a ucis părinții cu o cruzime ieșită din comun. Reid Beck, în vârstă de 73 de ani, și Miriam Beck, în vârstă de 72 de ani, au fost împușcați, iar apoi trupurile le-au fost dezmembrate, a declarat procurorul districtual al comitatului Montgomery, Kevin Steele.

Polițiștii au ajuns la domiciliul familiei din Abington după ce au fost sesizați de o rudă că nu răspunde nimeni la telefon de o săptămână, a declarat șeful poliției. În locuință, polițiștii au găsit-o pe Verity Beck, precum și cadavrele victimelor, potrivit comunicatului.

Împușcați în cap

Părți din trupurile celor doi au fost găsite în saci depozitați în două coșuri de gunoi, a spus Steele. Una dintre victime era înfășurată într-un cearșaf alb și o pătură, a spus el. „Erau prezente semne de traumă extremă”, a spus el.

Autopsia a indicat că soții Beck au fost împușcați fiecare o dată în cap, a mai spus Steele, adăugând că o pernă ar fi putut fi folosită ca amortizor.

Autoritățile au găsit cel puțin trei arme în interiorul casei, a informat NBC Philadelphia. Nu este clar când au fost uciși soții Beck. Steele a spus că un membru al familiei a vorbit ultima oară cu ei pe 7 ianuarie.

Autoritățile nu au identificat un posibil motiv, dar anchetatorii au găsit în casă un seif care prezenta urme de forțare.

Femeia a fost reținută de poliție, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS