14 C
Craiova
luni, 27 martie, 2023
Știri de ultima orăActualitatePlutonier de la ISU Iaşi, prins băut la volanul unui taxi

Plutonier de la ISU Iaşi, prins băut la volanul unui taxi

Un plutonier din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a condus un taxi, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce i-a fost reţinut permisul, bărbatul s-a urcat din nou la volan, fiind depistat din nou de poliţişti, transmite News.ro.

Parchetul Militar Iaşi a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început cercetările faţă de un plutonier din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe, şi conducere unui vehicul fără permis de conducere.

“La data de 14.01.2022, în jurul orei 04.00, inculpatul a condus un autoturism inscripţionat taxi, pe drumurile publice de pe raza municipiului Iaşi, după ce a consumat alcool, fiind depistat cu o valoare a alcoolului în sânge ce depăşeşte limita legală iar în cursul nopţii de 14/15.01.2023 în jurul orei 00.00, după încheierea actelor de constatare şi reţinerea permisului de conducere fără drept de a conduce din data de 14.01.2023, inculpatul s-a urcat din nou la volanul aceluiaşi autoturism şi a condus pe drumurile publice de pe raza municipiului Iaşi”, a transmis Parchetul Militar.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Militar Iaşi care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS