11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEleve lovite pe trotuar de o maşină condusă de un şofer drogat

Eleve lovite pe trotuar de o maşină condusă de un şofer drogat

Două eleve, de 15 ani, din Bucureşti, au fost lovite, joi dimineaţă, în timp ce mergeau pe trotuar, de o maşină care s-a răsturnat după ce a fost implicată într-un accident cu alte două autoturisme pe şoseaua Vitan-Bârzeşti, informează Hotnews.

Două adolescente au fost rănite joi dimineaţă, în urma unui accident, produs pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti din Capitală, în care au fost implicate trei maşini. Unul dintre vehicule s-a răsturnat, lovindu-le pe cele două fete aflate pe trotuar.

Potrivit poliţiştilor, şoferul acestuia, un bărbat de 36 de ani, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând prezenţa în organism a substanţelor psihoactive. Niciunul dintre șoferii implicaţi nu consumase alcool.

Cele două fete au fost transportate la Spitalul „M.S. Curie“ pentru acordarea de îngrijiri medicale. Una dintre acestea se află în stare gravă, cea de-a doua are răni ușoare.

„În jurul orei 07.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti. Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe şoseaua Vitan-Bârzeşti, dinspre Pod Vitan către Şoseaua Olteniţei, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus. În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind şi doi pietoni, care se aflau pe trotuar”, informează Brigada de Poliţiei Rutieră a Capitalei.

Şoferul care a ieşit pozitiv la drugtest a fost dus la INML în vederea recoltării de mostre biologice.

În continuare au loc cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS