18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopil bătut la palmă de învățător pentru că nu știa tabla înmulțirii

Copil bătut la palmă de învățător pentru că nu știa tabla înmulțirii

Un copil de şapte ani de la o școală din Vaslui ar fi fost bătut cu bățul la palmă de învăţător pentru că nu știa tabla înmulțirii. Cazul a ajuns în atenția autorităților după ce mama elevului a condamnat în online comportamentul dascălului, scrie Agerpres.

„Acest copil este traumatizat, nu vrea să meargă la școală de frică!”, spune femeia.

Incidentul ar fi avut loc la Școala Protopopești, comuna Tăcuta, din județul Vaslui, și a fost făcut public chiar de mama copilului implicat, scrie stiriest.ro.

”Să vă arăt cum arată bietul copil de 7 ani care a fost bătut cu bățul la mânuțe de domnul învățator de la școala Protopopești, comuna Tăcuta pentru ca nu știa tabla înmulțirii. Acești învățători, profesori, care după atâția ani de la Revoluție nu au învățat nimic despre educarea copiilor într-un mod normal… Vrem în școala noastră profesori și învățatori care au răbdare cu copiii. Acest copil este traumatizat, nu vrea sa meargă la școala de frică!”, a scris mama băiatului în postarea care însoțea fotografia cu palmele copilului său. 

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui s-a autosesizat.

„O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui, Andrei Huiban.

Până în acest moment nu a fost înregistrată nicio plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui cu privire la acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS