17.8 C
Craiova
duminică, 1 octombrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateBărbat reţinut după ce a fost prins de nouă ori fără permis

Bărbat reţinut după ce a fost prins de nouă ori fără permis

Un bărbat din municipiul Giurgiu a fost reținut după ce a fost depistat în trafic fără permis de conducere pentru noua oară în ultimii șase ani, scrie Agerpres.

Poliţiştii Biroului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 49 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe şoseaua Alexandriei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul a fost condamnat anterior pentru infracţiuni la regimul rutier, săvârşind în perioada 2017-2019 alte opt infracţiuni, dintre care cinci de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, iar în anul 2022 a săvârşit încă trei infracţiuni de conducere fără permis, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propuneri procedurale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS