14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadavrul unui bărbat, descoperit sub un pod din Galați

Cadavrul unui bărbat, descoperit sub un pod din Galați

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit luni sub un pod de la marginea orașului Galați. Anchetatorii susțin că este vorba de o moarte suspectă, dat fiind că au găsit asupra bărbatului un permis de conducere emis de Illinois, Statele Unite ale Americii, potrivit Știrile ProTV.

Sub podul care duce spre combinatul siderurgic, între liniile de cale ferată, a fost găsit luni trupul fără viață al unui bărbat de aproximativ 50 de ani. Se presupune că acesta a căzut sau s-a aruncat de pe pod.

Ipoteza potrivit căreia ar fi un om al străzii a fost rapid înlăturată. Martorii care trec frecvent prin zonă au declarat că nu este vorba despre omul străzii care își face veacul acolo și că bărbatul găsit era bine îmbrăcat.

Reprezentanții echipajului SMURD au declarat că bărbatul era mort de mai multe ore când a fost găsit. Victima ar fi fost plecată peste ocean prin Loteria Vizelor și s-ar fi întors recent în România.

Chiar dacă, în aparență, ar fi vorba despre un caz de sinucidere, anchetatorii nu exclud nici alte ipoteze, așa că au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS